Національна ресторанна премія “СІЛЬ” 2021 оголосила переможців

 Національна ресторанна премія “СІЛЬ” 2021 оголосила переможців

Список найкращих закладів України

Найбільш очікувана ресторанна премія “СІЛЬ 2021” назвала переможців у 17 номінаціях, серед яких: “Найкращий ресторан з винною картою” та “Найкращий винний бар”. Хто став найкращим – читайте на techdrinks.info.

У неділю, 28 листопада, у Києві, в КВЦ Парковий відбулась церемонія нагородження дев’ятої національної ресторанної премії Сіль. Журі, яке складалося зі 118 експертів, обрали 17 найкращих закладів, відповідно до номінацій Національної ресторанної премії “СІЛЬ” 2021. Про це йдеться на офіційній сторінці премії в Facebook.

Винний експерт Євгенія Ніколайчук, яка у складі журі вже п’ятий рік, поділилась своїми враженнями на своїй сторінці у Фейсбук:

“Пятый год я в составе жюри и могу точно сказать, что премия за это время прилично изменилась. Я всегда говорю о том, что жюри оценивает заведение на какой-то конкретный период времени. И еще (что, возможно, более важно) видит ситуацию в категории в целом. То есть если вы были в каком-то заведении год/два года назад и вам понравилось/не понравилось, то это не значит, что состоянием на сейчас там также вкусно/невкусно или хорошо/плохо. Мы же посещаем заведения в конкретный промежуток времени и плюс у нас есть конкретные критерии, по которым мы оцениваем.

В этом году хочу сказать свои личные впечатления о своих категориях. Во-первых, мои самые тёплые поздравления заведениям, которые, несмотря на ситуацию с карантинами, смогли вырасти и стать лучше.

Wine Not – вы стали потрясающе вкусными и сильно атмосфернее!

Winovnik если в прошлом году у меня лично с вами был полный провал, то в этом году – это настоящее ВАУ!

Kinoshniki.restaurant мое открытия сезона 2021. Если вы в Харькове или будете там, то это маст визит! Ну очень хорошо

YUG ох! ваш вид на море – за него можно все отдать) А если этот вид с бокалом вина из вашей чудесной карты, то и того лучше

Sparkling Wine Galleryмой любимейший интеллигентный уголок Одессы. Самое «свое» место этого города. Во всех смыслах) И спасибо за вашу эстетику во всем)

СироВина Оля, Таня, то, что делаете вы, об этом мечтают многие. Вы создали не просто заведение, а целое коммьюнити вокруг себя, что значительно выходит за масштабы стен вашего помещения! Вы очень крутые!

@veranda.on.the.river ваша коллекция вин – это нечто потрясное. Как и ваш пятизвездочный сервисНу и, естественно, все аплодисменты уходят двум победителям:

Win Bar – Винний бар в категории «Лучший винный бар» и Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa в категории «ресторан с лучшей винной картой». Лучшие много лет подряд! Восхищаюсь!”

За мідні сковорідки змагалися 145 закладів із 22 міст України. У цьому році нагороди поїхали до закладів Києва, Одеси, Львова і Львівської області.

Переможці національної ресторанної премії Сіль 2021

Національна ресторанна премія “СІЛЬ” – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні. Премія заснована Андрієм Скіп’яном у 2013 році.

Редакція techdrinks.info приєднується до привітань переможців Національної ресторанної премії “СІЛЬ” 2021!

Читайте також: Оголошені фіналісти національної ресторанної премії СІЛЬ — 2021

Більше інформації про виноградарство та виноробство, а також виробництво інших напоїв – на сторінках спеціалізованого журналу «Напої. Технології та Інновації». Посилання на останній випуск: Журнал «Напої. Технології та Інновації»

Триває передплата на єдиний в Україні журнал для професіоналів у галузі виноробства та виготовлення інших напоїв. А також запрошуємо партнерів до співпраці з розміщення іміджевої та блочної реклами в журналі і на сайті techdrinks.info!

Звертайтеся за контактами менеджерів:

  • Анна Панкратенкова (координатор проєкту): тел.: +38 097 759 25 83, reklama.nti@gmail.com
  • Ірина Калюжна, тел.: +3096 45 87 682, reklama.nti@ukr.net
  • Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516, sad.nti@ukr.net
  • Альона Данчук, тел.: +38 097 528 36 46, sad2017@ukr.net

Журнал «Напої. Технології та Інновації»

Останні статті